måndag 23 november 2009

snön, vart är snön?

Ännu en dag i sandaler här i Lôndon. Om man hoppar mellan vattenpölarna och tar en kaffe eller övar när det regnar så är det fullt överkomligt!

Med tanke på den här efterhängsna febern jag dras med som nu är inne på andra veckan, var väl inte det dagens klokaste beslut, men vem har sagt att man kan vara klok jämt? Nej!
Jag har dessutom varit på Health Center och allt de sa var, kom tillbaka om en vecka om det inte blivit bättre och ät, sov och drick mycket. Öva då? De glömde öva och att bli trött över allt spring i trapporna - upp till 5e våningen (denna vecka utan kontrabas i alla fall) för Music history post 1945 lecture på Minimalismen, när jag väl var uppe tror jag mest satt och ritade kråkor och diggade musiken... Men det blir helt klart bra!

Nu bäddar jag ner mig själv i sängen med en kopp te och andra säsongen av Gray's Anatomy - alltid finns det något bra med att inte alltid hänga med, man kan ta igen det med råge i efterhand :D
Om någon hört något från Grodan kan ni ju hojta till, han verkar ha försvunnit därborta i bibelbältet bland datanördarna.
Och om man köper en microfon som "garanterat" ska fungera med mac och den av ganska basic anledningar inte gör det (det var inte så svårt att få svar på varför när man googlade på det, inte så lätt att veta när man stod där i affären), då blir man lite putt för £7 kastade i sjön, även om man antagligen kan gå tillbaka och klaga.

3 kommentarer:

Kronken sa...

Mamma mia - sandaler!

Kronken säger lite sorgsamt: men hur ska det gå med alla dina fina vinterskor, ska dom inte få visa sig?

Unknown sa...

Hmm, det bör fungera. Om du inte köpt nån usb-variant. Det är liksom bara ljud in, det vill säga: om ljudinporten funkar så bör vilken mic som helst funka.

Pausfogel sa...

Borde, saker är inte alltid som de borde. Det sades något om att mac-micar inte kan få energi ur datorn som pc-micar kan eller vad det nu var (jag googlade det - känt problem tydligen). Jag vet inte ens om det är en ljud-inport jag har. :/