onsdag 5 november 2008

Fy!


Varför ska det alltid bli såhär Kim, så fort man vänder ryggen till?

Inte ont anande lämnar jag Kim ensam en liten stund i övningsrummet & när jag kommer tillbaka är Kim borta. Hur svårt ska det vara & vad gör man? Det kanske inte har gått så bra på sista tiden, Bachs dubbelkonsert i helvetestempo och Eccles-sonaten kanske är knäckande, men supa, på en onsdag? Det är inte ok! Fy!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kim skulle ha passat bra på Ritz igår kväll. Eller natt, kanske det heter, när ungefär alla hade gått hem.

Pausfogel sa...

jag kan tänka mig, kan tänka mig. men jag vill inte att Kim ska hamna i dåligt sällskap, jag skulle aldrig se skymten av Kim mer då..

Anonym sa...

Dåligt sällskap? Säger du att stammisarna skulle vara dåligt sällskap? Säger du att vi skulle umgås med dåligt sällskap ibland? Det kan jag inte tro på och acceptera!

Pausfogel sa...

Jo, så är det! Men var lugn, de kan vara fina människor att umgås med ändå. Bara det att Kim, som bevisligen inte har någon moral inte mår bra av att umgås med dessa. Speciellt inte som vissa av de dessutom verkar vilja Kim illa och retas.
Men för att väga upp den bistra verkligheten så kan jag säga att jag har nåt stort på gång!! Storslaget är i minsta laget till på köpet. Om du är intresserad vill säga... mhm! (& aj föresten, ramla och till på köpet inte ner för gatan utan i stentrappor lät minst sagt inge vidare)